Declaratie de accesibilitate

General

scoalainsuratei.ro se străduiește să se asigure că serviciile sale sunt accesibile pentru persoanele cu dizabilități. scoalainsuratei.ro a investit o cantitate semnificativă de resurse pentru a vă asigura că site-ul său web este mai ușor de utilizat și mai accesibil pentru persoanele cu dizabilități, cu convingerea puternică că fiecare persoană are dreptul să trăiască cu demnitate, egalitate, confort și independență.

Accesibilitate pe ScoalaInsuratei.ro

scoalainsuratei.ro pune la dispoziție Widgetul de accesibilitate a site-ului din Dreapta jos, care este alimentat de un server de accesibilitate dedicat. Software-ul permite scoalainsuratei.ro să-și îmbunătățească conformitatea cu Ghidul de accesibilitate pentru conținutul web (WCAG 2.1).

Activarea meniului Accesibilitate

Meniul de accesibilitate scoalainsuratei.ro poate fi activat făcând clic pe pictograma meniului de accesibilitate care apare în colțul paginii. După declanșarea meniului de accesibilitate, vă rugăm să așteptați un moment ca meniul de accesibilitate să se încarce în întregul său.

Act de renunțare

Scoalainsuratei.ro își continuă eforturile pentru îmbunătățirea accesibilității site-ului și serviciilor sale, în convingerea că este obligația noastră colectivă morală de a permite utilizarea fără probleme, accesibilă și nestingherită și pentru cei cu dizabilități.

În ciuda eforturilor noastre de a face ca toate paginile și conținutul de pe scoalainsuratei.ro să fie pe deplin accesibile, este posibil ca un anumit conținut să nu fi fost încă complet adaptat la cele mai stricte standarde de accesibilitate. Acest lucru poate fi rezultatul nefiind găsit sau identificat cea mai potrivită soluție tehnologică.

Aici pentru tine

Dacă întâmpinați dificultăți cu orice conținut de pe scoalainsuratei.ro sau aveți nevoie de asistență cu orice parte a site-ului nostru, vă rugăm să ne contactați în timpul orelor de lucru normale, așa cum este detaliat mai jos și vom fi bucuroși să vă ajutăm.

Contactează-ne

Dacă doriți să raportați o problemă de accesibilitate, aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență, vă rugăm să contactați asistența pentru clienți scoalainsuratei.ro după cum urmează: E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.